Заев: Со приватизацијата државните компании ќе работат европски

Постапките за приватизација или за јавно-приватно партнерство во претпријатијата кои се во државна сопственост, според премиерот Зоран Заев треба да

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!