Утрински “ритуал” на Ashton Kutcher со кој ја зголемил продуктивноста

Постојат некои изненадувачки податоци кои покажуваат дека 80% од милениумците спијат со своите телефони. Друга студија пак, открива дека 40%

Прочитај повеќе

Доаѓа крајот на евтината работна сила во средна и источна Европа!

Средна и источна Европа се соочуваат со завршување на една економска ера, која беше одбележана меѓу останатото и со евтината

Прочитај повеќе

Кинеска фабрика ги замени 90% од луѓето со роботи ефикасноста пораснала за 250%

Дури 590 кинески работници добија отказ бидејќи нивните работни места во кинеската фабрика во градот Dongguan ги превземаа роботи. Во фабриката

Прочитај повеќе

10 совети како да бидете подобро организирани и попродуктивни

Животот во хаос и неорганизираност го отежнува секојдневието. Физичкиот хаос околу вас се пренесува и на вашата психа и ја

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!