Развојна банка на Македонија oдобри 5,9 милиони евра од бескаматната кредитна линија

Развојна банка на Македонија АД Скопје, започна со одобрување на кредитни барања за третата бескаматна кредитна линија со грант компонента,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!