Рамниот данок да остане а нека се воведе прогресивен данок – но надолу

Поддржувам рамниот данок да остане. Едноставен е и со пристоен процент. Ако веќе мора да се воведе прогресивен данок, тогаш

Прочитај повеќе

Дуел: Рамен – Прогресивен данок

Советот на млади почнува со реализација на дебатниот проект „Дуел“! Во отсуство на концепирани, аргументирани и културни спротивставувања на различни

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!