Според Евростат секое трето семејство во Македонија не може да ги подмири сметките

Македонските домаќинства први на листата со финансиски проблеми за плаќање на режиските трошоци. Секое трето домаќинство во земјава не може

Прочитај повеќе

(ГРАФИКОН) Третина од домаќинствата во Македонија имаат проблем со навремено плаќање на режиските трошоци

Во просек една третина од домаќинствата во регионот имаат проблем со навремено подмирување на режиските трошоци во последните 12 месеци,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!