Како прoектот Турција 2023, Турција веќе ја претвора во супер-сила

Амбициозниот план на Реџеп Таип Ердоган, Турција 2023, чини околу 1,5 трилиони долари, и според него Турција би требала до

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!