Aлбанската фармацевтска компанија „Саген“ почна со изградба на својата фабрика во Бунарџик

Денеска во ТИРЗ Бунарџик беше озачен почетокот на изградбата на објектот на албанската фармацевтска компанија „Саген“, прва албанска инвестиција во

Read more
error: Content is protected !!