Кинезите бараат дополнителни 143 милиони евра за автопатот Кичево–Охрид

“Изградбата на автопатот Кичево – Охрид има сериозни проблеми бидејќи кинеската компанија „Синохидро“ бара нови средства и поставува непријатни услови

Read more
error: Content is protected !!