Владата на денешната седница го прогласи скопскиот Аквадукт за споменик со највисок степен на заштита

Владата на Република Македонија, на предлог од Управата за заштита на културното наследство и мислењето на Националниот совет за културно

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!