Славче Таневски направи нов дизајн овој пат за моделот Mercedes-Benz Concept EQA!

Македонецот Славче Таневски дизајнираше уште еден Mercedes-Benz, овој пат електроавтомобил кој беше главна атракција на саемот во Франкфурт. Автомобилот беше

Read more
error: Content is protected !!