Сојузот на стопанските комори бара зголемување на бројот на ученици во средните стручни училишта

Да се намалат квотите за запишување ученици во гимназиите и другите општествени струки, а една третина од вкупниот број слободни

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!