ССК бара продолжување на економските мерки за финансиска поддршка за дополнителни два месеци

Сојузот на стопански комори на Македонија апелира на широка консултација и засилување на дијалогот со релевантните институции со цел економските

Прочитај повеќе

ССК: Одложувањето на либерализацијата го кочи развојот на поштенската индустрија во Македонија

Изгубените поштенски пратки, пречекорувањето на рокот на достава и застарените трендови за испорка, ќе бидат актуелни и годинава со оглед

Прочитај повеќе

Сојузот на стопанските комори бара зголемување на бројот на ученици во средните стручни училишта

Да се намалат квотите за запишување ученици во гимназиите и другите општествени струки, а една третина од вкупниот број слободни

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!