Што се случува кога стратегијата не е поддржана од културата?

Tекстот е извадок од книгата “Дијамантско лидерство”. Експертите по организациски менаџмент што ја изучуваат оваа тематика и го познаваат значењето

Прочитај повеќе

Предавање за EXIT фестивалот и неговата дигитална маркетинг стратегија

Како Exit фестивалот стана еден од најпосетуваните фестивали? Како успеа да собере публика од повеќе од 60 земји? Зошто е

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!