Итно спроведување на структурните реформи, или ќе ги пропуштиме сите големи странски инвестиции

Во наредните две години сериозни инвеститори ќе вложуваат во регионот на Западен Балкан, но за да не ја избегнуваат Македонија

Read more
error: Content is protected !!