Голем јаз меѓу понудата и побарувачката на пазарот на труд: Само 12 од 100 запишани студенти се вработуваат според струката

Постои голем јаз меѓу понудата и побарувачката на пазарот на труд бидејќи само 12 од 100 студенти што се запишале

Read more
error: Content is protected !!