Според Царовска со субвенционирањето на придонесите, пораснале платите на 45.000 работници

Со мерката за субвенционирање на придонесите поради покачување на платите 44.940 работници во реалниот сектор добиле зголемена плата, a во

Read more

Јовановиќ: Со субвенционирањето на придонесите за зголемување на платите, легализирате криминал

Со субвенционирањето на придонесите за зголемување на платите, легализирате криминал, рече во телевизиската дебата на Телевизија 24, синоќа Бранимир Јовановиќ,

Read more
error: Content is protected !!