Иселеник во Америка инвестира 3 милиони евра во фабрика во ТИРЗ Струга

Американската компанија „Reci&Sons Enterprise“ денеска почна со изградба на производствениот капацитет во ТИРЗ – Струга. Инвестицијата се проценува на околу

Read more
error: Content is protected !!