Адиент ја отвори својата фабрика во ТИРЗ Струмица

Американската компанија „Адиент“ денеска во технолошко-индустриската развојна зона во Струмица официјално ќе ја отвори својата фабрика. Во фабриката, која што

Read more
error: Content is protected !!