Македонско-холандската компанија „Глас глекс“ во ТИРЗ Тетово ќе почне со производство оваа есен

Производството во македонско-холандската компанија „Глас глекс“ во ТИРЗ Тетово се очекува да почне најдоцна оваа есен, изјави министерот за економија,

Read more
error: Content is protected !!