Балфин груп ќе го сруши Скопски саем и ќе изгради згради и трговски центар?

Корпорацијата од Албанија, „Балфин груп“, која беше сопственик на „Сити мол“, објави дека купила 155.000 квадратни метри земјиште на раскрсницата

Read more
error: Content is protected !!