Прометот намален до 49%:Новите ковид мерки ги испразнија трговските центри

Ударот врз невакцинираните ги испразни моловите и го намални прометот за над 40% во дуќаните, алармираат трговците. „Сити Мол“ регистрирал

Прочитај повеќе

Шахпаска: За работа во недела трговските центри ќе плаќаат поголем данок и поголеми дневници

Јагода Шахпаска, министерката за труд и социјална политика, изјави дека се разгледува можноста трговските центри да продолжат да работат во

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!