Во угостителскиот сектор 15.000 луѓе останаа без работа – угостителите нема да ги користат владините мерки

Туристичко угостителската комора на Македонија денеска објави дека нема да ги користи мерките на Владата бидејќи, како што посочија оттаму,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!