Бројот на Украинци кои добиле работна дозвола во Македонија се зголемил за трипати

Во текот на 2018 година вкупно 198 Украинци добиле работна дозвола во Македонија. Нивниот број се зголемил безмалку трикратно во

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!