Уставен суд пресуди во корист на штедачите од „Еуростандард банка“

Уставниот суд денеска го укина ставот 3 од членот 163 од Законот за банките со кој се овозможува приоритет на

Прочитај повеќе

15 луѓе заработиле по над 1 000 000 евра во Македонија

Според податоците од УЈП што ги објави Министерството за финансии покажуваат дека највисокиот доход што бил остварен во 2016 година

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!