Финансиските извештаи на компаниите во ЕУ мора да бидат дигитални

Европската комисија ги претстави новите правила за поддршка на дигитализацијата на корпоративното известување и за постигнување на поголема транспарентност на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!