455 домашни компании кои конкурирале на јавниот повик од ФИТР, влегуваат во фаза на претселекција

Во фазата на прво оценување, 455 домашни компании кои конкурирале на јавниот повик за комерцијализација на иновации од ФИТР, влегуваат

Read more
error: Content is protected !!