67 компании покажале интерес за јавниот повик за изградба на хидроелектраната „Чебрен“

До вчера 67 компании покажале интерес за јавниот повик за изградба на хидроелектраната „Чебрен“. Рокот за поднесување понуди истекува денеска,

Read more

Министерството за економија го објави јавниот повик за дистрибуција на гас – вреден 300 милиони евра

Министерството за економија вчера го објави јавниот оглас за доделување договор за воспоставување јавно-приватно партнерство за финансирање, проектирање, изградба, управување,о

Read more
error: Content is protected !!