Деспотовски: Проектите што ги финансира Фондот за иновации досега креираа над 1.500 нови работни места

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) Јован Деспотовски денеска ја

Read more
error: Content is protected !!