Во среда ќе се оддржи првиот Snapchat Meetup во Македонија

Време е за првиот Snapchat Meetup во Македонија!

Ги каниме сите снепери, но и сите кои се заинтересирани да дознаат повеќе за најпопуларната апликација денес на неформално дружење и снепање 🙂 Дознајте зошто сите зборуваат за Снепчет и зошто има повеќе од 10 милијарди прегледи дневно!

Планираме интересен муабет како да го искористите Снепчет за забава, лична промоција, но и како компании, брендови и стартапи може да го искористат за маркетинг.

Моментот е сега, бидејќи: The moment everybody does it, it stops working

Среда (25 Мај) од 20 часот до 23 часот, место Винил / Vinyl  Партизански Одреди 14, 1000 Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!