‎Летна школа за графички дизајн|Brainster

Дизајнот е сè! Да се биде успешен во секој потфат, без разлика дали работите на создавање на свој бренд, на лансирање на нов производ, или работите на некој проект, луѓето очекуваат одличен дизајн. Тоа е услов во денешната економија.

Преку курсевите од оваа летна школа за #Дизајн ќе ги научите елементите на добриот дизајн кои подоцна ќе можете да ги аплицирате на вашите проекти. Ќе можете да ги претворите вашите креативни идеи во стварност со користење на Adobe® и Illustrator®.
Фокусот ќе биде ставен на практичните примери и вежби кои ќе ви бидат составен дел од секој час.

Дали сакаш да го зголемиш твојот приход како #дизајнер? Или пак сакаш промена во твојата кариера која ќе ти даде повеќе слободно време и флексибиност? Ако одговорот е „ДА“ тогаш резервирај си место за некој од курсевите.

Во рамките на оваа летна школа ќе се одржат 5 курсеви:

1. Вовед во Графички дизајн:
Почеток: 30.05.16
Предпродажба: https://goo.gl/P1uXSd

2. Photoshop за почетници:
Времетраење: 3 Недели
Почеток: 13.06.16
Предпродажба: https://goo.gl/MrjiUG

3. Illustrator за почетници
Времетраење: 3 Недели
Почеток: 27.06.16
Предпродажба: https://goo.gl/Pp7w1Z

4. Photoshop – Напредно ниво
Времетраење: 3 Недели
Почеток: 11.07.16
Предпродажба: https://goo.gl/bpiqsw

5. Illustrator – напредно ниво
Времетраење: 3 Недели
Почеток: 25.07.16
Предпродажба: https://goo.gl/SBjLfA

Повеќе информации на 070/384-728 или на contact@brainster.co

Brainster  Ulica Kozara 13a/3, 1000 Skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!