Lifestyle тренинг – Just Me

Just Me – Едноставно Јас

Lifestyle тренинг – Во врска со самиот себе
Овој дводневен тренинг е ист како и животот. На моменти е забавен, на моменти е тажен.
Но, во секој случај практичен, енергичен, интерактивен, интересен и моќен, а на моменти предизвикувачи и непредвидлив.
Затоа, само овие два дена, може да ви донесат промена на лично и професионално поле.
Два дена себе менаџирање со практични, интерактивни техники од НЛП, јога, емоционална интелегенција, системска работа и Energy Dance.
5 ефективни и светски признати техники испреплетени во еден тренинг за подобар баланс на телото, умот и душата!

Што ќе добиете:

Ќе научите како да бидете во контакт со вашето тело и ум и на тој начин вие да бидете во состојба свесно да го изберете најдоброто за вас.
Ќе откриете што ве покренува во акција и како да ги промените оние стратегии кои што ве спречуваат за да го постигнете тоа што го сакате.
Ќе откриете која е позитивната намера на сите ваши одложувања и на тој начин едноставно ќе се мотивирате свесно да се движите кон целта.
Ќе научите како да ги Трансформирате вашите емоции и да ја почувствувате нивната креативна моќ и уште многу повеќе.
Преку едноставни, практични и веднаш применливи техники за менаџирање на телото, структурата на вашето размислување и состојбата на умот ќе бидете во подобра врска со самите себе.

Вие секогаш имате избор. Кога веќе тоа го знаете, што ве спречува да го изберете најдоброто за себе? Направете го тоа уште сега! Ве очекуваме!
Вашата инвестиција во себе изнесува: 4.800 денари
Покрај дводневниот тренинг добивате и 10% попуст за едночасовен индивидуален коучинг разговор и 20% попуст за првиот модул од акредитираната НЛП програма.

Повеќе информации и пријави на contact@centerbpsee.com и 078 402 762

Од 4 Јуни, 10 часот до 5 Јуни, 16 часот.

NLP Macedonia – Center for Business Psychology SEE  Juzen Bulevar 1-1/11, 1000 Skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!