НЛП Коучингот како алатка за себе менаџирање – NLP coaching & Good Mezze

На 7 јуни започнуваме со серија на интерактивни дружења, со цел да креираме поголема свесност за нашите избори и како истите влијаат врз нашето опкружување и пошироко.
Тема: НЛП Коучингот како алатка за себе менаџирање.
Како се менаџирате себе си:
– од себе организација до постигнување на цели;
– од одлложување до мотивација;
– од изговори до остварувања;
– од комфорт зона до промени;
– од fast food до slow food;
– од преживување до живеење.

Коучингот во Македонија, се повеќе се користи и во бизнисот за остварување на професионални цели.
Повелете на двочасовно интерактивно дружење и слушнете што се можете да направите со НЛП техниките за да постигнете повеќе успех на лично и професионално поле.
Предавач: Марина Анчевска, НЛП тренер и основач на Центарот за бизнис психологија, Системски НЛП.
Гостинка на настанот: Весна Кардалевска, НЛП коуч и ко-основач на HUB Скопје (CEED).
Понесете си доволно визит картички за размена!

Вашата инвестиција изнесува 400 денари*. Во цената е вклучена чаша вино по избор, ризлинг – бело или Вранец – црвено, и мезе од новото мени на Јавна соба

*Картите за настанот можете да ги купите на самиот настан.

Вторник, 7 Јуни во 17:30

NLP Macedonia – Center for Business Psychology SEE Juzen Bulevar 1-1/11, 1000 Skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!