Биди најдобра верзија од себе

Драги пријатели,

Дали знаете дека вие ја имате моќта да креирате се што ќе посакате ?!?
– Мислата која ја мислите денес ја креира иднината која ќе ја имате утре…
– Доколку сакате да знаете што сте мислеле пред една година, погледнете што се случува во вашиот живот сега…

Успехот се случува од внатре кон надвор, и затоа е од исклучителна важност да сте запознаени со внатрешното водство. Успехот не значи што имаш, успехот значи како се чувствуваш, како се чувствуваш сега и овде.
Tвоето време е СЕГА!

Ве поканувам на интензивна еднодневна работилница на датум 11.06.2016 година (сабота), со почеток од 09:30 – 15:00 часот во Public Room http://goo.gl/forms/WYPOpv6RAW8kwckM2

Во текот на работилницата ќе работиме на:
– РАДОСТА подразбира живеење во согласност со сопствените вредности;
– СРЕЌАТА подразбира “раскинување” со лимитирачките вредности;
– УСПЕХОТ подразбира слобода;
– СЛОБОДАТА подразбира превземање одговорност за сопствениот живот и сопствените резултати;
– ОДГОВОРНОСТА за сопствениот живот и сопствените резултати подразбира пристап до неограничените лични потенцијали, креативноста, инспирација и мотивација;
– Пристапот до НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ЛИЧНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ, креативноста, инспирацијата и мотивацијата подразбира БИДИ НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА ОД СЕБЕ 

Програмата е базирана според принципите за успех по методот на Џек Кенфилд http://jackcanfield.com/
Џек Кенфилд е познат како Американски број 1 најдобар Коуч за успех, според Time Magazine неколку пати прогласуван за најпродаван автор и “феномен на деценијата по објавување на книги”, основач и претседател на The Canfield Trainig Group во Санта Барбара, Калифорнија http://www.canfieldtrainthetrainer.com/

Твојот потенцијал е твоја одговорност!

Пријави се и учествувај

Задолжително пријавување: http://goo.gl/forms/WYPOpv6RAW8kwckM2
Kонтакт телефон: 070 23 54 27
Котизација за учество: 1800 ден.

Катерина Ангеловска
Сертифициран тренер за принципи за успех по методот на Jack Canfield
www.successwithoutlimits.mk
Email: contact@swl.mk
Контакт тел: +389 (0)70 23 54 27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!