18-то Бизнис кафе Македонија

Бизнис кафе Македонија

На 14 – ти јули од 18:30 часот во Casa Bar (Дебар маало до Наџак) ќе се одржи летното 18 – то по ред Бизнис кафе Македонија. Гости на настанот ќе бидат Г- динот Зоран Витанов, претседател на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, тренер и претприемач, Г-ѓата Вилма Учета Дузлевска – Генерален директор на Кроација осигурување – Живот и Г- динот Марио Јовановски – персонален фитнес тренер и инструктор со повеќе годишно искуство во областа на фитнесот!!!

Картите по цена од 300 ден., ќе можете да купите на www.kupikartizase.com , или на фактура, пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!