EU FUNDING INFO COCKTAIL – OHRID

Дали сакате да избегате од неподносливите горештини, или можеби веќе се разладувате во ладовините покрај Охридското езеро?
Како би звучело на целата таа слика ако додадете вкусна закуска подготвена од врвен готвач кој со сигурност го знаете, Марк Де Јонг?

Присуството е бесплатно!!!
Free Entrance!!!

Ве каниме на овој прв инфо коктел за одпочнување на уписите за (EU Funding Accelerator & Academy) Академијата за ЕУ фондови! , придружуван од вкусната храна на Марк, и убавината која ви ја нуди плажата на Охридското езеро и хотелот Инекс Горица во Охрид.

Секој кој е заинтересиран да дознае повеќе за можностите за финансирање на компании со помош на директните ЕУ фондови и грантови, или како да стане сертифициран (EU Funding Manager), а сака да го ужива своето попладне со вкусна храна, може да ни се придружи во 18 часот(6 август) во хотел Инекс Горица.

За сите заинтересирани кои сакаат да станат дел од (EU Funding) Академијата за ЕУ фондови, доколку точно и навремено одговорат на прашањата ќе можат да освојат ваучер во вредност од 20,000 ден, со кој ви се овозможува бесплатно учество на првиот семестар од академијата.
Се што треба да направите е да одговорите на овие прашања на линкот за прашалникот!

Читајки го ова веќе изразивте интерес да станете дел од (EU Funding Accelerator & Academy) Академијата за ЕУ фондови која почнува од 15ти Септември 2016г.

Доколку точно и навремено одговорите на прашањата можете да освоите ваучер во вредност од 20,000 ден, со кој ви се овозможува бесплатно учество (up to 3 people team) на првиот зимски семестар 2016г од академијата.

Се што треба да направите е да одговорите на овие прашањата подолу најдоцна до 15часот, 15ти Август 2016!

Ќе се рангира по следните критериуми:
1, Секое прашање носи одреден број бодови.
2, Кој прв и кој точно одговорил на сите прашања.
3, Рангирањата ќе бидат во две категории со две листи: Стартапи до 5 години и Компании постари од 5 години.

Ве очекуваме!
+389 02 311 0505
+389 02 311 1455
+389 72 724 166
akademija@ilumine.mk

Прашалник за ваучер за летна академија за ЕУ Фондови и Грантови  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffvqcKFE6csThUc0xnb4NvtFIe08kCgqni66wHsmrFfejIqw/viewform

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!