Ајде да помогнеме! Пункт ќе биде отворен од 13 часот пред „Веро Центар”.

Пунктот ќе биде отворен од 13 часот пред „Веро Центар”.

Како најпотребни во моментов се шишиња вода за пиење, спакувана храна и пелени за бебиња, средствa за суво дезифинцирање на раце(гелови што се мачкаат) и облека.

Исто така, активисти апелираат секој што може да помогне при расчистување во училиштата „25 Мај” во село Сингелиќ и „Наум Наумивски-Борче” во Маџари.

Број за донации oд сите мрежи 143 400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!