Сојуз на стопански комори ги повикува сите компании да се вклучат во акцијата за помош на граѓаните

Сојуз на стопански комори на Македонија ги повикува сите компании да се вклучат во акцијата за помош на граѓаните погодени од силното невреме кое го зафати скопскиот регион вчера, а кое според последните информации однесе 20 животи.

Компаниите својот придонес во помош за основни потреби и згрижување на граѓаните од местата погодени од невремето можат да ги достават во пунктот отворен во канцелариите на бул. Митрополит Теодосиј Гологанов 1 или преку контакт телефонот 02/3091440 од 09-17 часот.

Да помогнеме!

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел: 02/3091-440 или на е-маил: info@sojuzkomori.org.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!