Marketing Kingdom Skopje

По феноменалниот успех во 14 различни држави во Европа, Централна Азија, Блиски Исток и Северна Африка, Marketing Kingdom, еден од светските најголеми маркетинг настани, конечно доаѓа и во Македонија, на 30 Септември во Скопје.

Придружете ни се на 30ти септември и слушнете презентации од:

– Richard Harless, Country Manager, Germany, Shazam
– Heather Mitchell, Global Head of PR and Social Media, Unilever Hair Care
– Ania Jakubowski, General Manager for Poland and the Baltic, Coca-Cola
– Jamal Al Mawed, Regional Communications Director, Middle East and Latin America, Rolls Royce
– Mary Jo Jacobi, Former VP Communications, BP America
– Patrick Jephson, International Reputation Expert, New York Times Bestselling Author, Former Chief Of Staff To Princess Diana
– Amy Gray, Head of Tourism Affairs, Visit Britain
– Irina Pashina, Director, Marketing and Communications, SAP
– Noha Bashir, Director of Social And Digital Marketing, VISA
– Timothy White, Head of Customer Experience, TEVA Pharmaceutical
– Lars Silberbauer, Global Head of Social Media, LEGO Group
– Tom Webster, Global Community Manager, Shell
– Lazar Dzamic, Former Head of Brand Planning, Google ZOO NACE

Цената на билетите до 26ти август е МКД 9999+18% ДДВ.

Организиран од Пи Ворлд и прв пат одржан во Хрватска во 2011, денес Маркетинг Кингдом е еден од најбараните светски маркетинг настани. Конференцијата се одржува годишно во 14 различни држави, вклучувајќи ги Азербејџан, Катар, Турција, Грузија, Мароко, Либан, Египет и Јордан и претставува регуларен собир за највосхитуваните брендови во светот.

За повеќе информации за агендата и цените за Маркетинг Кингдом Скопје, Ве молиме посетете ја официјалната веб страна на Пи Ворлд:
http://www.thepworld.com/pevents/event/135/marketing-kingdom-skopje

Датум: 30 Септември

Локација: Александар Палас

Билети: http://www.thepworld.com/pevents/event/135/marketing-kingdom-skopje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!