Ask me anything: Пред-акцелераторска програма

Seavus Incubator ве повикува да аплицирате за првата пред-акцелераторска програма во Македонија која е наменета за стартапи, тимови или претприемачи кои работат во областа на информационите технологии.

Дојдете на првата “Ask me anyting” сесија каде ќе можете да дознаете повеќе за програмата и да поставите прашања.

Датум: 30 август од 18-19 часот

Локација: Seavus Incubator, 11 Октомври 33А

Повеќе информации на http://www.seavusincubator.com/pred-akceleratorska-programa-2016/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!