Преку коучинг до зголемена продажба

Почитувани,

Ве покануваме на коучинг демо сесија наменета за компании во сопствеништво или менаџирани од жени: “Преку коучинг до зголемена продажба“ на 5 октомври 2016, во Nola Lounge Bar, Капиштец, Скопје, од 18:00 до 20:00 часот.

– Доколку сакате да ја зголемите продажбата на Вашата компанија;
– Доколку сте жена претприемач и сакате да го развивате Вашиот бизнис;
– Доколку сакате да видите како изгледа коучинг со искусни консултанти;

Пилот фазата на коучинг со 5 компании резултираше со 10-20% зголемена продажба.

ИМЕ програмата ќе ко-финансира коучинг за компании од трите сектори во кои работиме: Туризам и угостителство, Зелена Економија (органско производсвто и одржливо градежништво) и Креативни индустрии (софтвер и ИТ услуги и продукт дизајн).

Вашето место резервирајте го на ime@swisscontact.org или 02/3100 – 140; 071/363-991.

error: Content is protected !!