Презентација на ФИТР

Фондот за иновации и технолошки развој ќе го претстави инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва стартап и спин оф заедно со еден од добитниците на самиот грант, Нина Нинеска и нејзиниот проект Модулар.

Пријавувањето е на следниот линк: https://goo.gl/4B88G2

Локација: Public Room

Датум: 25 ноември од 14 часот

error: Content is protected !!