Бесплатна информативна работилница за онлајн маркетинг и продажба

„Пријавете се на информативна работилница и дознајте повеќе за 3-дневниот курс за онлајн маркетинг и продажба. Научете, чекор по чекор, како да стигнете до корисниците кои НАВИСТИНА ви се потребни на вас и вашиот бизнис…“

30.11.2016 – Public Room – 18:00h  

Пријавете се тука: https://growupacademy.leadpages.co/videoinvitation/

error: Content is protected !!