3D Printing – модул 3

Сакаш да научиш да создадеш нешто што ти паднало на памет ?

Увери се дека нештата стануваат достапни за секого.
3D принтањето е достапно за сите.
Ви треба само желба за знаење и лаптоп со инсталиран AutoCAD.

ЕЕСТЕК Академија со задоволство го претставува својот трет модул – 3D Printing.
Пријави се на линкот подолу и бесплатно научи да создаваш.
Пријавувањето е до 2 Декември : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxJFmulaZuhFkhcmAfhkE-XfMLk4lsg_LIHFR0lVgLLQ2w6w/viewform

Од 5 декември (19 часот)

error: Content is protected !!