Отворен ден за едукативни програми

Со задоволство ве покануваме да присуствувате на настанот каде што ќе ги претставиме едукативните програми на Македонија2025 и можноста да се стекнете со школарина за некои од водечките школи во светот.

Настанот ќе се одржи на 15 март со почеток во 11:00 часот во Бизнис центарот на Скопски Саем. Регистрацијата ќе започне во 10:30 часот.

Во првиот дел од настанот ќе бидат претставени програми и можности за добивање на стипендија на Kellog School of Management, Schulich Executive Education Centre (SEEC) на York University, LEADER Project на Richard Ivey Business School и Програмата за претпиемачи на Џон Битов.

Во вториот дел од настанот ќе биде претставена можноста за добивање стипендија за додипломски или пост-дипломски студии на Руската Претседателска Академија (RANEPA).

11:00 – 12:30 Презентација на програми за извршни директори, менаџери и претприемачи
12:45 – 13:30 Презентација на можности за стипендија за додипломски и пост-дипломски студии на Руската Претседателска Академиија (RANEPA)

Покрај презентациите, учесниците ќе имаат можност директно да се информираат за самите програми, да постават прашање, како и да се вмрежат по официјалниот дел.

Ве молиме пријавете го своето присуство преку пополнување на кусата форма која следува http://www.macedonia2025.com/activities/single/928

Можноста е тука, дојди и искористи ја!

error: Content is protected !!