Утре започнува деветото издание на самитот Македонија 2025 – за првпат во хибридна/дигитална форма

Деветото издание на Самитот Македонија2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/ дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020

Прочитај повеќе

Македонија 2025 прогласена за најдобра организација за лидерски и економски развој во Југоисточна Европа

Меѓународната невладина организација Македонија2025 ја освои престижната Награда за мал бизнис 2020 (Small Business Awards), каде што беше прогласена за

Прочитај повеќе

Денеска за првпат беше претставена методологијата за пресметка на Индексот на бирократија во Македонија

По повод Меѓународниот ден за борба против бирократијата, денеска за првпат јавно беше претставена методологијата за пресметка на Индексот на

Прочитај повеќе

Бидете дел од врвна обука за бизнис и претприемништво: Отворен повик за ЛИДЕР проект

Македонија2025 го објави отворениот повик за ЛИДЕР проект – врвна обука за бизнис и претприемништво, која по 13-ти пат ќе се одржи од 4-16 мај 2020 година во Скопје. ЛИДЕР проектот се реализира во

Прочитај повеќе

Македонија 2025 доделува шест стипендии за кариерно усовршување на извршни директори и менаџери во САД

Меѓународната невладина организација Македонија2025 го објави повикот за аплицирање на престижната Програма за извршни директори – Зафировски, преку која се

Прочитај повеќе

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија 2025

Со дискусии и практични совети за користење на иновациите во служба на подобра животна средина и намалување на загадувањето на

Прочитај повеќе

Осми самит на Македонија 2025: Во фокусот иновации, подобрување на животната средина и развој на идните професии

Oсмото издание на Самитот Македонија2025, кој претставува водечка регионална конференција за споделување на последните светски трендови во бизнисот, економијата, технолошките

Прочитај повеќе

Mакедонија 2025 им додели 10 стипендии на талентираните средношколци и студенти за тековната 2019 година

Фондот за поддршка на талентирани средношколци и студенти „Таленти денес – лидери утре“ на  меѓународната невладина организација Македонија 2025 им

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!