Ослободување на креативниот потенцијал

5-ТЕ КЛУЧНИ ПРАКСИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ, ЗА ДА ЈА ЗГОЛЕМИТЕ ПРОДУКТИВНОСТА, ПЕРФОРМАНСИТЕ И ПРОФИТ КАЈ СЕБЕ И ВО СВОЈОТ ТИМ


ЕДНОДНЕВНА КОУЧИНГ РАБОТИЛНИЦА ЗА ЛИДЕРИ
СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИС, ПРЕТПРИЕМАЧИ и КОНСУЛТАНТИ.

hand

 


Од аспект на нивниот потенцијал, најголем број на луѓе и
организации се подпросечни.

Ова се случува бидејки менаџерите, лидерите и предприемачите немаат
доволно време и пред се систем за ослободување на креативноста,
иновативноста и зголемување на продуктивноста кај вработените и бизнисот.
Поради ова, огромен неискористен потенцијал седи неоткриен и изгубен во секој
поединец, тим, организација и најдиректно влијае врз намалување на вашиот профит…

Затоа ја дизајнирав оваа исклучителна коучинг програма чија клучна цел е
Ослободувањето и Максимизирањето на Креативниот Потенцијал кај поединците,
лидерите, бизнисот и општеството.

Искуствата и истражувањата покажуваат дека само со тренинг во одредена
област, продуктивноста и перформансите се зголемуваат за 22.4%.
Но кога покрај тренингот имате и 1 на 1 или групен коучинг
зголемувањето на перформансите достигаат до 88% или дополнителни 400%.


ЗАМИСЛЕТЕ КАКО ЈА ОСЛОБОДУВАТЕ КРЕАТИВНОСТА,
ИНОВАЦИЈАТА, ПРОДУКТИВНОСТА И ПРОФИТОТ, КАЈ СЕБЕ И ОСТАНАТИТЕ
” СЕКОЈ ДЕН “
ПРИ ШТО СЕ МАКСИМИЗИРААТ ВАШИТЕ ПЕРФОРМАНСИ И ЗАРАБОТУВАЧКАТА” ОСЛОБОДУВАЊЕ НА КРЕАТИВНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ”
е дизајнирана еднодневна коучинг интревенција – спој на
најмодерните коучинг и лидерски пракси од 4.0 генерација.
КРАЈНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И БЕНЕФИТИ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖАТ:

Јасна визија за вашата најважна моментална цел и наоѓање
на најкреативното решение
за остварување на истата.

Освестување на бариерите, кои ве саботираат кон постигнувањето на
саканите резултати и нивно разрешување.

Зголемување на продуктивноста и максимизирање на профитот и до 400%.

Кристализирање на иновативни идеи, формирање на стратегија и
инспиративен акционен план кон посакуваните резултати.

Вежбање на 5-те потврдени пракси кои денес ги користат
најиновативните организации за олеснето менаџирање на
вработените и тимот
со кои се добиваат максимални резултати.

СЕТО ОВА ДИРЕКТНО ВЕ ВОДИ КОН ЗГОЛЕМЕНА ПРОДУКТИВНОСТ,
ПРОФИТ И ИСПОЛНЕТОСТ.


Виктор Куновски
е првенец на бизнис коучингот во Македонија и регионот.
Во 2004 прв пишува на темата во бизнис магазинот КАПИТАЛ.
Прв коучира менаџери и предприемачи уште во 2005/06 во рамки на проектот за развој
на човечки ресурси (HRDF1). Неговата студија за случај од овој проeкт е првата
публикувана коучинг студија во Македонија и на балканот, објавена во книгата
на Карол Вилсон “Најдобрите пракси по перформансен коучинг”
(“Best Practice in Performance Coaching – A Handbook for Leaders, Coaches,
HR Professionals and Organizations
”).

Toj e прв бизнис коуч кој работи на голема корпоративна коучинг
програма за Македонски Телеком уште во 2009.
Има коучирано извршни директори и тимови во банкарскиот и осигурителниот сектор,
IT и телекомуникацискиот сектор, здраствениот, секторот за туризам и голем број
на мали и средни претпријатија.
Неговата најнова книга Дијамантско Лидерство излезе од печат во Македонија 2016.
Англиската верзија на истата книга, летото 2016 се рангираше меѓу 10те најпродавани
книги на Амазон по организациска психологија.

ШТО ВИКААТ ЛУЃЕТО КОИ РАБОТЕЛЕ СО ВИКТОР

Кога за првпат го сретнав Виктор, бев на почеток на мојата кариера – со хаос во умот околу
моите идни чекори и начинот на кој што размислував за проблемите.
Дефинитивно, можам да кажам дека Виктор ми го промени животот, начинот на
размислување и превземање акции и сето ова имаше огромен импакт
на мојата кариера. (Филип Петровски – M.D. Closer Macedonia)

Виктор е човек кој наизглед работи без напор при отклучувањето на вашиот потенцијал и
ве придвижува кон остварувањето на вашата визија. Преку неговиот коучинг успеав да
поставам мерливи цели во насока на моите лични врдности и визија. (Томислав Трајков)

Виктор е мотивиран, енергичен и динамична личност, кој ја користи својата креативност,
пасија, енергија и знаење за да му помогне на секој клиент да достигне и повеќе од
очекуваното. Тој е коуч, посветен на своите клиенти, кои ги води во насока да бидат најдобри
што можат – надминувајки ги препреките на нивниот пат. (Сандра Јаковлевиќ – консултант).Системот и праксите кои ќе ги користиме во оваа коучинг програма, претставуваат
врв на најиновативните лидерски и трансформативни технологии.
Во едукативниот свет водечко место завзема “MIT Boston “од каде што извира
оваа таканаречена 4.0 генерација на социјална лидерска техологија.
Во реалниот свет, АлиЕкспрес, Шел Оил, Запос како и целата Шкотска јавна администрација
се само неколку примери на корисници на истиот систем и пракси.

ОСЛОБОДУВАЊЕ НА КРЕАТИВНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ
е
ЕДНОДНЕВНА КОУЧИНГ РАБОТИЛНИЦА ЗА ЛИДЕРИ
СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИСТ, ПРПРИЕМАЧИ и КОНСУЛТАНТИ.
okp_registrirajse

ekstradatum

ПО ВАШЕ БАРАЊЕ ГО ПРОДОЛЖУВАМ УПЛАТНИОТ РОК ПО ГОРНАТА
ЦЕНА ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАВА31-ви Март

за да ја искористите оваа неверојатна можност
потребно е да извршите уплата до 31-ви Март.


5-ТЕ КЛУЧНИ РАБОТИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА ДА ЈА ЗГОЛЕМИТЕ
ПРОДУКТИВНОСТА, ПЕРФОРМАНСИТЕ И ПРОФИТ КАЈ СЕБЕ И ВО СВОЈОТ ТИМ

СКОПЈЕ Сабота 22 Април 10:00 – 18:00

Уплатете на:

u[latnica

По уплаќањето, копија од уплатницата пратете на мејл: viktor@skyisthelimit.org
деталите за настанот ќе ги добиете по мејл.

Контакт за повеќе информации – Виктор Куновски
Вибер или Телефон: 070 99 13 20


Доколку сте лидер кој има искрена намера и амбиција
за креирање на исклучителни резултати кои се
иновативни инспиративни и прават вистинска
разлика за вас и вашите вработени

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ВЕДНАШ

okp_registrirajse

ekstradatumПО ВАШЕ БАРАЊЕ ГО ПРОДОЛЖУВАМ УПЛАТНИОТ РОК ПО ГОРНАТА
ЦЕНА ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАВА31-ви Март

за да ја искористите оваа неверојатна можност
потребно е да извршите уплата до 31-ви Март.
error: Content is protected !!