Како до квалитетна кариера со работа во македонски стартап

Практични совети од Глигор Дачевски кој дел од вработените ги има наградено со 20 проценти удел од компанијата.

Глигор Дачевски, сериски претприемач, програмер и сопственик на DoX Team ќе сподели зошто одлучил да работи со неискусни програмери, да ги развива и да им пружи прилика постојано да работат на интересни проекти, со најнови технологии. Дознајте на кој начин тој ја негува културата каде вработените градат карирера преку креативност, учење од грешки и помош од поискусните.

Глигор е активен поддржувач на стартап сцената и креатор на бројни успешни проекти и бизниси меѓу кои и Microtica, DoxBee и SportyPal.

Настанот е бесплатен. Пријавувањето е задолжително.

Пријави се на: https://goo.gl/3fQ2Ab

Овој говор е дел од CareerLaunch – саем за започнување на кариера во tech и стартап компании.
Успешната кариера започнува на CareerLaunch

Датум: 5 Мај од 15:40 до 16 часот.

Локација: Национална и унверзитетска библиотека “Св Климент Охридски”

error: Content is protected !!