Отворени денови во OpenSpace

Се прашувате како изгледа да се работи во коворкинг простор, наместо дома или пак во традиционална канцаларија? Тогаш посетете го OpenSpace во текот на оваа недела и почуствувајте ја разликата!

Доколку одлучите да не посетите, Ве молиме да се најавите на следниот број 078452121, како би можеле да Ве пречекаме .

Ве очекуваме 🙂

Датум: Од 9 Мај до 12 Мај

Локација: Бихачка 3

error: Content is protected !!