Практична ЦЕФЕ обука за претприемачки вештини

Нели ви се чини дека животот е се повеќе непредвидлив?Почнувајќи од политичките (не)лидери, промената на социјалните и економските текови, се до промените што ги врши глобализацијата и слободното движење на луѓе и производи низ светот.

Ајде ќе речеме тоа нас не не засега, но што е со нашето градење како личности и професионалци? Согледувајќи дека знаењето што го добиваме во текот на формалните студии, за утрешните професии е се понерелеватно, дали навистина мислите дека ви е потребно количество на информации и формални дипломи? (а живееме во светот на Сири, Гугл, Галакси, Алекса) … Или пак вештините и агилноста да се адаптираме на промените се поважни?
Со цел да се научиме повторно да сонуваме, да градиме врски, претприемачки компетенции и свесност за светот околу нас, ве покануваме на практична обука за претприемништво и бизнис планирање, во Скопје од 22 до 26 мај 2017.

Главната цел на овие обуки е да ве обучи и да ви даде знаења, вештини и навики за бизнис активностите како и подигање на свеста на кандидатите за можностите кои ги нуди започнувањето самостоен бизнис.

Не е за џабе речено дека праксата е најдобар учител…ние тоа 30 години го вршиме, користејќи ја искуствената методологија за креирање на претприемачи – ЦЕФЕ.
Проврете што има за вас и вашиот бизнис http://bit.ly/2cefe-training и побарајте не да ви обезбедиме место!

error: Content is protected !!