Како Чикаго уште во 1938 година го решил проблемот за паркирање

На сликата е машина за вертикално паркирање од Чикаго, а сликата е сликана 1938 година. Македонија и после 80 години не успеа да стави толку автомобили на толку мал простор во вертикала. Тоа е тој претприемачки и иновативен дух што ги краси американците.

 Image may contain: outdoor
error: Content is protected !!